Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Vooraankondiging webinar

Graag nemen we je dit jaar mee in een aantal actuele thema’s tijdens webinars. De eerstvolgende vindt plaats begin mei. Tijdens dit webinar komen twee zaken aan de orde die een grote rol spelen tijdens een Avond4daagse: 1. het vrijwilligersbeleid en 2. social media. Ga jij het webinar bekijken?

Laptop met koptelefoon op tafel
Lachende verkeersregelaar met erachter lopen kinderen en ouders

Praktijkvoorbeeld

Tijdens het webinar vertelt Bart van Dijk, voormalig marsleider van de Avond4daagse Nijmegen-Noord hoe zij het vrijwilligersbeleid vormgeven. De organisatie heeft een groep loyale en betrokken vrijwilligers. Hoe en wanneer informeren zij hun vrijwilligers? Hoe zorgen ze ervoor dat iedereen goed voorbereid langs het parcours staat? En hoe verleid je jouw vrijwilligers ook volgend jaar weer van de partij te zijn?

Laat je horen

Tijdens het tweede deel van het webinar vertelt een professional van Techonomy wat do’s en dont’s zijn bij de inzet van social media rondom jouw Avond4daagse. Hoe kun je eenvoudig social media inzetten? Wat heb je nodig? Wat moet je doen? Tijdens dit onderdeel krijg je praktische handvatten voor de inzet van social media. Techonomy is een digitaal marketing bureau met ruime ervaring in de inzet van onder andere social media. Ook voor de landelijke digitale strategie van Avond4daagse werken we met hen samen. Laat je tijdens dit onderdeel verrassen door de vele kansen en creatieve mogelijkheden.

Illustratie van mobiele telefoons met mensen hand in hand

Terugkijken

Kun je het webinar niet bekijken op de uitzenddatum? Dan kun je het altijd op een later tijdstip terugkijken. Binnenkort ontvang je de uitnodiging voor dit webinar met een uitleg hoe je het kunt bekijken.