Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Avond4daagse in agenda

Zorg dat jouw Avond4daagse vindbaar is en getoond wordt in de Agenda op avond4daagse.nl.

Lint kinderen en ouders die de Avond4daagse Nijmegen-Noord lopen

Zo komt jouw Avond4daagse in de agenda

De tochtcoördinator en/of Avond4daagsecoördinator van jouw organisatie heeft toegang tot de tochtdatabase van KWbN. Als tochtcoördinator en/of A4D-coördinator kun je de Avond4daagse van het huidige jaar van jouw organisatie beheren/aanpassen én de tochtgegevens voor komend jaar invoeren. Hoe je dat doet, staat stap voor stap beschreven in hoofdstuk 2 van de handleiding. Lees de handleiding dus aandachtig door.

De tochtdatabase van KWbN vind je hier: www.mijnkwbn.nl. Om toegang te krijgen tot de tochtdatabase moet je je eerst registreren. Hoe je dat doet, lees je in de handleiding op pag. 4.

Hulp nodig?

Mocht je er ondanks de handleiding toch niet uitkomen, dan helpen we je uiteraard op weg. Neem dan contact met ons op via evenementen@kwbn.nl. Geef aan waar je precies tegenaan loopt en vermeld in het mailbericht de naam, datum en plaats van je wandelevenement. Zo kunnen wij de betreffende gegevens snel vinden. Vermeld ook jouw telefoonnummer, zodat we je – indien nodig – ook telefonisch kunnen bereiken.