Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Toolkit

Wil je jouw Avond4daagse breed onder de aandacht brengen? Hieronder vind je diverse digitale promotiemiddelen. Deze worden de komende tijd verder uitgebreid. Mis je iets? Laat het ons weten via info@avond4daagse.nl.

Overzicht promotiematerialen Avond4daagse
Fiero Walking (1)

Fiero

Hier is Fiero! De vrolijke fanatieke Avond4daagse wandelaar. Met de onderstaande middelen help jij mee alle kinderen kennis te laten maken met hun nieuwe vriend.

De Fotochallenge digitale flyer en de Kleurwedstrijd Digitale flyer kun je via e-mail en Whatsapp verspreiden. Deze twee items zijn niet geschikt voor social media. Daarvoor kun je de Social media Carrousel afbeeldingen inzetten, deze zijn bedoeld om gezamenlijk te posten. Daarbij zijn ook Social Media Story/Verhaal afbeeldingen toegevoegd om te gebruiken. Voor de social media post gebruik je de bijpassende tekst die je hieronder kunt kopiรซren.

Let op! De challenges lopen tot 1 juli 2023. Je kunt bovengenoemde middelen tot die datum gebruiken.

De afbeelding van Fiero kun je ook na die datum nog gebruiken.

Fiero's communicatiekit

Social media tekst Fiero

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—™๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ!๐Ÿคฉ๐ŸŽ‰ย Onze vrolijke fanatieke Avond4daagse wandelaar.

ย 

Doe mee aan Fiero's challenges en maak kans op ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€๐ŸŽŸ๏ธ๐Ÿ† ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐˜‡๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜€!๐ŸŽ’

ย 

๐—ฆ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ค๐—ฅ-๐—ฐ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ en ga samen op de foto met Fiero of doe mee aan Fiero's kleurwedstrijd! ๐Ÿ“ฒ

ย 

Stuur jouw creaties in via de QR-code of ga direct naar:

๐ŸŽจ | www.avond4daagse.nl/fiero/inzending-kleurplaat/
๐Ÿ“ธ | www.avond4daagse.nl/fiero/inzending-fotochallenge

ย 

Wil je weten of jij de prijzen voor je hele klas hebt gewonnen? Volg dan @avond4daagse_official

ย 

Daag nog meer kinderen uit door je creatie te delen met #๐—™๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ โœจ

Kinderen van Kinderen voor Kinderen dansen over straat
Foto: Wiebke Wilting

Kinderen voor Kinderen

Hoera! Niemand minder dan Kinderen voor Kinderen maakte een geweldig en eigentijds Avond4daagse lied. Natuurlijk roepen we alle kinderen op het lied uit volle borst mee te zingen en mee te dansen. We vragen je dan ook om het nummer veel te draaien tijdens jouw Avond4daagse (hier lees je hoe je dat doet). Ook kun je het nummer verspreiden via jouw website en social mediakanalen door te linken naar Spotify en/of YouTube. Hieronder vind je handige middelen die jou helpen het nummer verder te verspreiden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat heel Avond4daagse-wandelend Nederland het nummer in no time meezingt!ย 

Maak je gebruik van de foto's, zorg dan dat de naam van de fotograaf vermeld wordt: Wiebke Wilting.

Poster Avond4daagse

Poster

Met de Avond4daagse poster laat je iedereen weten dat jouw Avond4daagse eraan komt. Vul in Word de informatie over jouw evenement in en print hem uit of mail hem rond. Of print het PDF-bestand uit (of laat het drukken) en vul jouw gegevens met stift in. Het PDF-bestand bestaat uit een staande en een liggende versie. Hieronder vind je de verschillende bestanden.

Flyer Avond4daagse

Flyer

De Avond4daagse flyer kun je rond mailen, plaatsen op jouw website of op een andere manier online verspreiden. Kies daarvoor hieronder het jpg-bestand. Wil je de flyer laten drukken? Lever dan het PDF-bestand bij de drukker aan.

Afbeelding Online Banners

Online banners algemeen

Gebruik deze online banners als illustratie bij een bericht op Facebook of Instagram. Of plaats hem op je website.

Avond4daagse Instagram stories

Instagram stories

Maak je gebruik van Instagram? Dan kun je deze afbeeldingen gebruiken in je stories.ย 

Afbeelding Kleurplaat

Kleurplaat

Verras jouw deelnemers met deze leuke kleurplaat. Verspreid hem via e-mail of je website. Of print hem uit/laat hem drukken en deel hem uit na afloop van jouw Avond4daagse.

Avond4daagse Wandeldiploma3

Wandeldiploma

Het wandeldiploma maakt onderdeel uit van het pakket gedrukt Promotiemateriaal. Ben je vergeten dit te bestellen of heb je er meer nodig? Dan kun je die laten drukken met het onderstaande bestand.

Avond4daagse Bedankkaart

Bedankkaart

Wil je jouw vrijwilligers bedanken voor hun inzet? De bedankkaart maakt onderdeel uit van de gedrukte Promotiematerialen. Heb je niet voldoende kaarten? Maak dan gebruik van onderstaand drukwerkbestand en laat deze drukken. Je kunt ook de PDF van de voorbedrukte kaart gebruiken om zelf te printen. Of gebruik het jpg-bestand om de kaart digitaal te versturen.

Afbeelding persbericht Avond4daagse

Format lokaal persbericht

Wil je graag een persbericht sturen naar lokale media over jouw Avond4daagse? Maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Met deze format helpen we je op weg. Vul de tekst aan met info over jouw evenement. En wat niet van toepassing is haal je weg. Vervolgens kun je het bericht versturen naar de lokale media. Natuurlijk kun je ook zelf een persbericht opstellen. Zie deze format puur als een steuntje in de rug voor wie het fijn vindt.

De format tref je binnenkort aan.

Afbeelding Foto's

Foto's

Zoek je een mooi beeld om jouw communicatie aan te kleden? Maak dan gebruik van de onderstaande foto's. Deze mag je rechtenvrij gebruiken.

Afbeelding Logo's (1)

Logo's

Als lid van KWbN mag je op jouw middelen en uitingen ook het officiรซle Avond4daagse logo en het KWbN-logo gebruiken. Beide tref je hieronder aan in bestanden geschikt voor gebruik online en voor drukwerk.

Van het KWbN-logo zijn drie varianten:

1. Logo KWbNย 
2. Logo aangesloten bij KWbN
3. Logo KWbN met volledig uitgeschreven naam
Je kiest zelf welke variant je gebruikt. Dat zal vaak alleen het logo zijn (variant 1). Wil je laten zien dat je aangesloten bent bij KWbN, kies dan voor variant 2. Kent degene met wie je communiceert KWbN nog niet, kies dan voor het logo met uitgeschreven naam (variant 3).
Voor gebruik van het KWbN-logo tref je ook het huisstijlhandboek aan. Basale regels als de kleur van het logo niet veranderen en het logo niet uit verband trekken, gelden uiteraard ook voor het Avond4daagse-logo.

Logo Avond4daagse

Huisstijlhandboek en KWbN-logo

Logo aangesloten bij KWbN

KWbN-logo uitgeschreven