Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

De officiële Avond4daagse medaille

Voor veel kinderen is de Avond4daagse-medaille de allereerste medaille in hun leven. De Avond4daagse-medaille heeft daarom een feestelijke en vrolijke uitstraling.

Overzichtsfoto Avond4daagse medailles

Dit zijn de Avond4daagse medailles

De officiële serie Avond4daagse medailles loopt tot en met nummer 25. De medailles 1 t/m 10, 15, 20 en 25 zijn medailles aan een lint. Voor de 11e t/m de 14e, de 16e t/m de 19e en de 21e t/m de 24e Avond4daagse krijgen de kinderen een speldje dat ze aan hun eerder behaalde medailles kunnen hangen.

Sommige Avond4daagsen geven deelnemers de optie om één dag deel te nemen. Hiervoor ontwikkelden we een speciale dagmedaille.

Hoe bestel je de medailles?

Ben je met jouw Avond4daagse-organisatie aangesloten bij KWbN? Dan kun je vanaf maart medailles bestellen. Je ontvangt per mail een link naar een online bestelformulier. Je bepaalt zelf op welk moment je bestelt. Het advies is om een aantal weken voor de start van je Avond4daagse de eerste grote bestelling te doen. Op het bestelformulier kun je aangeven op welke locatie en op welke datum je de medailles wilt ontvangen.

Vader hangt lachende zoon Avond4daagse medaille om.