Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Suppliers

Onze suppliers leveren producten die wandelaars vooruithelpen. Samen promoten we die producten via ons platform Wandel.nl en/of tijdens wandelevenementen.

Stox Energy Socks

Stox Energy Socks

Meer over Stox Energy Socks

STOX Energy Socks wil dat mensen zich fit en vitaal voelen. Het bedrijf ondersteunt daarbij met comfortabele en stijlvolle compressiesokken en -kousen. Energy Socks zijn geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder wandelen en andere sportactiviteiten. Bij de productie van de sokken wordt gebruik gemaakt van innovatieve materialen en de medische technologie van degressieve compressie. Die bevordert de bloedcirculatie in de benen. De hoge, geleidelijke druk geeft extra ondersteuning en voorkomt het gevoel van ‘zware’ benen en pijnlijk opgezwollen benen en voeten. Als official supplier helpt STOX Energy Socks ons om wandelaars optimaal te laten genieten. 

perskindol

OTC Medical | Perskindol

Meer over Perskindol

OTC Medical BV is een marketing- en salesorganisatie voor over-the-counter producten, waaronder medicijnen. De organisatie verzorgt alle noodzakelijke activiteiten voor merken als Biofreeze, FLUIMICIL, Grahams, OHROPAX, Perskindol en Ultrasun. Daarbij belevert zij alle drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels in Nederland. OTC Medical BV is official supplier van onze wandelcommunity Wandel.nl. Met spierverzorgende middelen van het merk Perskindol helpt zij ons wandelaars optimaal te laten genieten. Perskindol is aanwezig bij een aantal grote wandelevenementen in Nederland en levert gratis samples bij andere wandeltochten.