Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Route KWbN-bondsbureau

Het bondsbureau van KWbN is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Bondsbureau KWbN

Bondsbureau KWbN
Berg en Dalseweg 125
6522 BE Nijmegen

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht (A12) / Zwolle (A50) / Rotterdam (A15):
Rijd via de knooppunten Grijsoord (A50 richting Nijmegen) en Valburg richting Kleve/Bemmel (A15). Neem daarna de afslag Nijmegen/Kleve (knooppunt Ressen) en rijd via de N325 over de Waalbrug. Op de brug houd je de rechterbaan aan en direct na de brug ga je rechtsaf richting Berg en Dal. Bij de verkeerslichten sorteer je rechts voor en steek je de weg over. Bij de rotonde ga je linksaf de Berg en Dalseweg op. Het pand van KWbN bevindt zich na ongeveer 1 km aan je linkerhand.

Vanuit de richting Druten/Beuningen/Tiel:
Rijd via de A73 en de E31 over de Neerbosscheweg Nijmegen binnen. Sla bij de verkeerslichten na de brug linksaf. Dit is de Energieweg, rijd deze helemaal af. Aangekomen op het Industrieplein neem je de eerste afslag rechts, de Industrieweg. Volg deze weg door de tunnel. Bij de verkeerslichten sla je rechtsaf richting Keizer Karelplein. Op het Keizer Karelplein neem je de vierde afslag richting Arnhem/Kleve. Je bevindt je nu op de Oranjesingel (overgaand in St. Canisiussingel). Bij het derde verkeerslicht sla je rechtsaf richting Berg en Dal. Je bevindt je nu op de Berg en Dalseweg. Het pand van KWbN bevindt zich na ongeveer 1 km aan je linkerhand.

Vanuit de richting Grave/Oss/Den Bosch/Eindhoven:
Via de A50 en de A326 rijd je Nijmegen binnen, richting het centrum. Je gaat rechtdoor en volgt de Graafseweg tot aan het Keizer Karelplein. Op het Keizer Karelplein neem je de tweede afslag richting Arnhem/Kleve. Je bevindt je nu op de Oranjesingel (overgaand in St. Canisiussingel). Bij het derde verkeerslicht sla je rechtsaf richting Berg en Dal. Je bevindt je nu op de Berg en Dalseweg. Het pand van KWbN bevindt zich na ongeveer 1 km aan je linkerhand.

Vanuit de richting Mook/Venlo/Roermond/Maastricht:
Ga via de Rijksweg (N271) richting Nijmegen. Je rijdt de St. Annastraat af tot aan het Keizer Karelplein en neemt de eerste afslag richting Arnhem/Kleve. Je bevindt je  nu op de Oranjesingel (overgaand in St. Canisiussingel). Bij het derde verkeerslicht sla je rechtsaf richting Berg en Dal. Je bevindt je nu op de Berg en Dalseweg. Het pand van KWbN bevindt zich na ongeveer 1 km aan je linkerhand.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer neem je vanaf treinstation Nijmegen CS buslijn 2 (St. Maartenskliniek). Vanaf halte Mesdagstraat (halte bevindt zich op de Berg en Dalseweg) is het slechts 1 minuut wandelen naar nummer 125 (heuvelopwaarts lopen).