Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

+ gratis bus Carbon Pro spray en setje extra veters

€15,- korting op wandelschoenen en outdoorlaarzen van Bearzfoot.nl

Goede wandelschoenen zijn onmisbaar voor fanatieke wandelaars. Met je Wandelvoordeelpas ontvang je €15,- korting op het uitgebreide assortiment wandelschoenen en outdoorlaarzen van Bearzfoot.nl. Je vindt hier schoenmerken zoals Grisport, Haix en Meindl. Daarnaast ontvang je bij je aankoop een extra setje veters en een gratis bus Carbon Pro spray om je nieuwe schoenen te beschermen tegen vuil.

€15,- korting op wandelschoenen van Bearzfoot.nl

Welke nieuwe stappers ga jij bestellen?

Bearzfoot.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment wandelschoenen van onder andere Grisport, Haix en Meindl. De wandelschoenen zijn voorradig in de maten 36 tot en met 48. Je profiteert daarnaast van snelle levering en gratis verzending.

Bekijk het assortiment

Hoe ontvang je de korting?

Alle leden van KWbN ontvangen bij bestelling van wandelschoenen via www.bearzfoot.nl een vaste korting van 15 euro, een setje extra veters én een gratis bus Carbon Pro Spray. Je ontvangt deze korting en extra’s door bij het afrekenen gebruik te maken van de speciale kortingscode. Deze code vind je via je wandelvoordeelpas in de Wandel.nl app. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. 

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier