Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Gratis toegang KWbN Rustpost tijdens de 4Daagse in Nijmegen

Om de finish van de 4Daagse in Nijmegen te halen, moet je natuurlijk je ene been voor je andere zetten. Maar op tijd rusten is zeker zo belangrijk voor een succesvolle 4Daagse.

Header | Gratis toegang KWbN Rustpost

Wil je de 4Daagse in Nijmegen uitlopen? Dan is op tijd rusten heel belangrijk. Wij ontvangen onze leden tijdens de 4Daagse dan ook graag dagelijks op onze rustpost langs de route. Welkom op de KWbN Rustpost!

Om naar uit te kijken

De KWbN Rustpost is inmiddels een begrip voor onze 4Daagselopende leden. Iedere dag staan we op ca. 10 kilometer van de finish en ontvangen we de KWbN-leden op onze rustpost. Daar staan tafels en stoelen en zijn toiletten. Ook ontvangen zij iedere dag een versnapering. De spierverzorging is voor velen een moment om naar uit te kijken. En dat allemaal gratis voor KWbN-leden.

Hartelijk dank voor uw steun tijdens de 4Daagse in Nijmegen. We hebben er van genoten! Compliment aan de mensen die ons van dienst zijn geweest. - Clemens ter Voert
Elke dag een versnapering voor de deelnemers

Hoe krijg je toegang?

Alle KWbN-leden die deelnemen aan de 4Daagse in Nijmegen ontvangen automatisch een week voor de 4Daagse een bericht over de wijze van toegang, voorheen was dit middels een button, maar sinds 2022 krijg je toegang op vertoon van je Wandelvoordeelpas (ledenpas) in de Wandel.nl-app. De KWbN 4Daagse Rustpost vind je bij Bemmel, Wijchen/Beuningen, Groesbeek/Berg en Dal en Malden.

Heb je als niet-lid een KWbN 4Daagse Basis- of Pluspakket afgenomen? Dan lees je hier hoe je toegang krijgt.

Uitgebreide verzorging

Wil je graag uitgebreide verzorging tijdens de Vierdaagse Nijmegen? Dat kan! Als lid geniet je voor slechts € 49,- van het vip-gedeelte van de Rustpost. Daar ontvang je iedere dag gratis snacks en kun je gebruik maken van spierverzorging. Met het KWbN 4Daagse Pluspakket heb je recht op extra voordelen:

  • Iedere dag krijg je iets te eten met een flesje drinken;
  • Extra verzorging door masseurs;
  • Overdekte zitplaatsen;
  • Blarenservice door het Rode Kruis;
  • Extra toiletten.

Benieuwd naar de Rustpost van KWbN? Bekijk dan hier de sfeerbeelden van het de rustpost tijdens de 4Daagse in Nijmegen 2023:

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier