Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

15% korting op No Sweat cederhouten inlegzolen

Heb je last van vochtige opgezwollen voeten bij het lopen? Of ruiken jouw wandelschoenen niet zo fris? De cederhouten inlegzolen van No Sweat bieden de oplossing. En voor jou als KWbN-lid met een korting van 15%!

Header | 15% Korting Op No Sweat Cederhouten Inlegzolen

Met de cederhouten inlegzolen van No Sweat ben je voorgoed af van de geur van zweetvoeten. Bestel de inlegzolen en krijg als KWbN-lid 15% korting!

Voorkom voetproblemen

Naast het oplossen van geurproblemen, helpen de No Sweat inlegzolen andere voetklachten voorkomen zoals voetschimmel, eczeem en blaren. Ook gaat door het gebruik van de cederhouten zolen de binnenkant van je schoenen langer mee.

Hoe werken de No Sweat cederhouten zolen?

De No Sweat cederhouten zolen zijn 1.3mm dun. Je staat dus niet 'hoger' als je de zolen in je schoenen doet. De zolen bieden geen steun of pronatie. De cederhouten inlegzolen vormen zich al na een paar minuten lopen naar jouw binnenzool en voet.

Optimaal effect

Gebruik voor het meest optimale effect de zolen in nieuwe schoenen. Bij schoenen die al lang in gebruik zijn zonder de cederhouten inlegzolen zal het effect minder zijn. Om de No Sweat cederhouteninlegzolen in goede conditie te houden, is het belangrijk na het wandelen de schoenen goed te laten rusten en de zolen te laten 'ademen'. Behalve in wandelschoenen, kun je de inlegzolen natuurlijk ook in uw gewone schoenen gebruiken. Het is wel verstandig om per paar schoenen een paar cederhouten inlegzolen te hebben. Het regelmatig wisselen van de inlegzolen verhoogt de kans op beschadiging van de zolen.

No Sweat cederhouten zolen

Bekijk het hele assortiment van No Sweat

De korting is geldig op het hele assortiment van No Sweat. Klik op onderstaande button om te bekijken wat er nog meer van jouw gading tussen zit!

Naar de site van No Sweat

Hoe krijg ik korting?

Wil jij de No Sweat cederhouten inlegzolen proberen? Ga naar www.nosweat.nl/inlegzolen. Kies de juiste maat en klik op 'bestel'. In de volgende stap kun je de KWbN kortingscode invullen (deze vind je via de Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app). Vul de kortingscode in en de korting wordt automatisch verrekend.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier