Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Tot 25% korting op je vakantie bij RCN Vakantieparken

Een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van Nederland, Duitsland en de mooiste regio's van Frankrijk? Dan ben je bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres! Met je Wandelvoordeelpas ontvang je tot 25 procent korting op je verblijf.

RCN De Jagerstee Vakantiepark Veluwe Glampingtent De Egel
RCN Vakantiepark De Jagerstee Veluwe

Een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van NederlandDuitsland en de mooiste regio's van Frankrijk? Dan ben je bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres! Van simpel en comfortabel tot luxe in overvloed: er zijn allerlei soorten accommodaties en kampeerplekken te huur. Zo is er altijd een vakantie die past bij jou en je gezelschap. De vakantieparken van RCN liggen allemaal op unieke locaties in de natuur. Van bosparken in beschermde natuurgebieden tot strandparken aan zee; RCN biedt jou de keuze in welk decor jij vakantie viert.

Wandel.nl heeft de wandelroutes al voor je klaarstaan

Vanaf RCN Vakantieparken stap je zo de mooiste gebieden in. Wandel.nl heeft alvast een overzicht voor je klaarstaan van RCN Vakantieparken in Nederland bij perfecte wandelgebieden. En we hebben meteen een aantal mooie routes voor je uitgezocht. Bekijk de parken en wandelroutes via onderstaande button.

Bekijk hier de RCN parken bij perfecte wandelgebieden
RCN Vakantiepark De Noordster Dwingeloo
RCN Vakantiepark De Noordster Dwingeloo

Hoe ontvang je de korting?

In 2023 profiteer je als lid van de KWbN van fijne kortingen op je vakantie in Nederland, Frankrijk én op het nieuwste RCN park in Duitsland: RCN Laacher See. Deze korting kan oplopen tot wel 25%! Boek jouw vakantie via de unieke link te vinden via je Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app . Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier