Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Shoefresh opod: De schoenverfrisser die reinigt én droogt

Nooit meer last van stinkende wandelschoenen met de Shoefresh opod schoenverfrisser. Met de Wandelvoordeelpas ontvang je 10 euro korting.

Shoefresh opod schoenverfrisser

Nooit meer stinkende en natte schoenen met de Shoefresh opod: de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Al 9 jaar op rij de bestverkochte en beoordeelde schoenverfrisser van Europa.

Voordelen van de Shoefresh opod schoenverfrisser

  • Geen stinkende schoenen meer in huis.
  • Nooit meer natte schoenen aantrekken.
  • Makkelijk en snel.
  • Houdt je schoenen in topvorm.
  • Voor alle soorten (wandel)schoenen en meer!
Gratis Shoefresh Pads Bij De Aanschaf Van Een Shoefresh Schoenverfrisser

Geen stinkende schoenen meer in huis

Tijdens het sporten horen vocht, zweet en stank erbij. Een teken van goede inspanning! Als je thuis komt houdt de Shoefresh opod schoendroger het fris. En bereidt hij je schoenen voor op je volgende activiteit. Zo verschijn jij weer fris aan de start. Actieve zuurstof verwijdert schimmels en bacteriën die stank veroorzaken.

Nooit meer natte schoenen aantrekken

Shit! Je (wandel)schoenen zijn nog nat wanneer je ze aantrekt. Geen fijn begin en weg is je motivatie... De Shoefresh opod is de oplossing! Warme lucht en een krachtige ventilator drogen zweet en vocht. 

Makkelijk en snel

Gebruik de Shoefresh in je dagelijkse routine. Doe na het sporten je kleding in de was en zet je schoenen op de Shoefresh opod. De rest gaat vanzelf! Het programma start automatisch en is binnen 30 of 60 minuten klaar.

Houdt je schoenen in topvorm

Natte schoenen slijten sneller en de kwaliteit gaat fors achteruit. Zéker als je ze droogt op de verwarming. Met de Shoefresh opod geniet je langer van je schoenen. Duurzaam én beter voor je portemonnee.

Meer dan een schoenverfrisser

De Shoefresh is geschikt voor alle soorten wandelschoenen, sportschoenen, sneakers, leren schoenen, werkschoenen en laarzen. Maar ook (boks)handschoenen, scheenbeschermers, en sloffen worden gemakkelijk verfrist.

Shoefresh opod schoenverfrisser

Houd je schoenen hygiënisch schoon

De warme, vochtige omgeving in je schoenen is de ideale broedplaats voor schimmels en bacteriën. Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels! Dit leidt tot stinkende schoenen en kan ook voetschimmel en kalknagel veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je schoenen -net zoals je kleding, sokken en ondergoed- regelmatig te reinigen en te drogen.

Shoefresh 90 dagen proberen en met korting bestellen

Nooit meer natte, stinkende schoenen. Dit klinkt haast té mooi om waar te zijn... Toch is het echt zo! 100.000+ tevreden klanten, 3.500+ pedicures en diverse top-sporters kunnen dit bevestigen.

Iedereen die de Shoefresh opod probeert kan niet meer zonder. Daarom kun je ‘m nu 90 dagen thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Dit mag zelfs zonder vooraf te betalen. Toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Je mag de Shoefresh opod gratis terugsturen en je krijgt je aankoopbedrag terug.

Bekijk de webshop hier

Zo ontvang je de korting

KWbN-leden vinden de link om de Shoefresh opod met korting te bestellen op de speciale ledenpagina te vinden via je wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app. Kom je er niet uit? Stuur dan een mail met je lidmaatschapsnummer naar info@kwbn.nl 

Shoefresh opod schoenverfrisser

Wandel.nl testte de Shoefresh opod schoenverfrisser zelf uit

Lees de review
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier