Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

10 euro korting op de Shoefresh schoenverfrisser

Nooit meer last van stinkende wandelschoenen met de Shoefresh Schoenverfrisser. Met de Wandelvoordeelpas ontvang je 10 euro korting op de Shoefresh schoenverfrisser.

Shoefresh

Shoefresh: De schoenverfrisser die reinigt én droogt

Nooit meer stinkende en natte schoenen met de Shoefresh: de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Al 8 jaar op rij de bestverkochte en beoordeelde schoenverfrisser van Europa.

Voordelen van de Shoefresh schoenverfrisser

  • Geen stinkende schoenen meer in huis. Verwijdert stank, bacteriën en schimmels.
  • Nooit meer natte schoenen aantrekken. Geen gedoe meer met kranten. 
  • Gemakkelijk en snel: start en stopt automatisch. Klaar in 25 minuten.
  • Diverse toepassingen: schoenen, laarzen, scheenbeschermers, handschoenen en helmen.
  • Hygiënisch schoon: aanbevolen door pedicures. Effectief tegen herbesmetting van voetschimmel en kalknagels.
Gratis Shoefresh Pads Bij De Aanschaf Van Een Shoefresh Schoenverfrisser

Geen stinkende schoenen meer in huis

De Shoefresh schoendroger reinigt je schoenen in 5 minuten met behulp van gepatenteerde Active Oxygen Technology™. Actieve zuurstof pakt schimmels en bacteriën aan die stank, maar ook voetschimmel en kalknagels kunnen veroorzaken. Een echte geurvreter voor je schoenen!

Nooit meer natte schoenen aantrekken

Schoenen drogen met behulp van kranten of de verwarming is verleden tijd. En dat is maar goed ook, want dit is erg slecht voor de levensduur van schoenen. Met de Shoefresh worden schoenen in 20 minuten van binnenuit gedroogd met warme lucht. Door de krachtige Turbo Air Fan™ met 5000 rotaties per minuut gaat dit extra snel.

Eenvoudig in gebruik

Start en stopt automatisch

Zet je schoenen op de Shoefresh schoenendroger en de rest gaat vanzelf! Het Infrared Detection System™ zorgt ervoor dat het programma automatisch start zodra je schoenen op de houders zet. Als het programma is afgelopen schakelt de stroom besparende stand-by modus in.

Het perfecte programma voor iedere schoen

Je kunt de Shoefresh schoendroger volledig naar eigen wens instellen. Het standaard programma (5 min. reinigen en 20 min. drogen op 60°C) is perfect voor sportschoenen, sneakers en andere synthetische materialen. Voor leer adviseren we een temperatuur van 40°C. De duur van het reinigen en drogen kun je verhogen als schoenen erg nat zijn of erg stinken.

Meer dan een schoenverfrisser

De Shoefresh is geschikt voor alle soorten schoenen zoals sportschoenen, sneakers, leren schoenen, werkschoenen, skischoenen en laarzen. Maar ook (boks)handschoenen, scheenbeschermers, sloffen, sokken en helmen worden gemakkelijk verfrist.

Shoefresh

Houd je schoenen hygiënisch schoon

De warme, vochtige omgeving in je schoenen is de ideale broedplaats voor schimmels en bacteriën. Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels! Dit leidt tot stinkende schoenen en kan ook voetschimmel en kalknagel veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je schoenen -net zoals je kleding, sokken en ondergoed- regelmatig te reinigen en te drogen.

Shoefresh 90 dagen proberen en met korting bestellen

Nooit meer natte, stinkende schoenen. Dit klinkt haast té mooi om waar te zijn... Toch is het echt zo! 70.000+ tevreden klanten, 3.300+ pedicures en diverse top-sporters kunnen dit bevestigen.

Iedereen die de Shoefresh probeert kan niet meer zonder. Daarom kun je de Shoefresh nu 90 dagen thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Dit mag zelfs zonder vooraf te betalen. Toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Je mag de Shoefresh gratis terugsturen en je krijgt je aankoopbedrag terug.

KWbN-leden vinden de link om de Shoefresh met korting te bestellen op de speciale ledenpagina te vinden via je wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app. Kom je er niet uit? Stuur dan een mail met je lidmaatschapsnummer naar info@kwbn.nl 

Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier