Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Korting op een wandelreis naar Natuurpark Hoge Venen in België

Na een succesvolle eerste editie kan je van 24 tot 27 april weer onder leiding van een ervaren wandelgids de prachtige natuur van de Hoge Venen in Oost-België ontdekken. En dat op slechts 45 minuten rijden van Maastricht! Leden van KWbN ontvangen korting op deze reis.

Natuurpark Hoge Venen
Foto: © Bregje Schipper

Geniet eind april van de prachtige natuur van de Hoge Venen in Oost-België. Wandel over karakteristieke vlonderpaden door velden vol pijnpenstrookjes en geniet van de uitgestrekte vergezichten. Onderweg ontdek je ook de bossen en een heuse canyon waar je langs het bruisende water struint. En dat alles onder leiding van een ervaren wandelgids die je alles vertelt over de natuur.

Leden van KWbN ontvangen korting op de wandelreis: €25,- als je alleen komt en €15 per persoon als je met z'n tweeën komt.

Hoe ontvang je de korting?

15 februari om 14:00 uur gaan de boekingen open voor deze reis. Voer bij de boeking jouw lidmaatschapsnummer in. Dit nummer is te vinden via je Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app. Of via de brief die je begin 2023 hebt ontvangen. Kom je er net uit? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de boekingspagina

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren.

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier