Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

15% Korting op wandelstokjes

Voorkom dikke vingers tijdens het wandelen door wandelstokjes te gebruiken. Bestel ze nu en krijg als KWbN-lid een mooie korting.

Wandelstokjes

Veel wandelaars krijgen na een tijdje lopen dikke en stijve vingers. En dat kan vervelende gevolgen hebben. Pijn en soms zelfs het uitvallen van spieren of andere blessures. De oorzaak is niet helemaal duidelijk. Een gangbare theorie is dat wandelen de hartslag en dus de bloedcirculatie versnelt. Door de opeenhoping van het bloed worden de vingers dikker. Heb je hier last van? Dan zijn wandelstokjes een mooie oplossing. En met de Wandelvoordeelpas koop je deze extra voordelig!

Afbeelding 1 | 15% Korting Op Wandelstokjes

Geen dikke handen meer

Bestel je wandelstokjes op Wandelgemak.nl en ontvang 15% korting. Wandelen met wandelstokjes zorgt ervoor dat je geen dikke handen meer krijgt! De bloedcirculatie blijft gestimuleerd doordat:

  1. Je automatisch licht in de stokjes knijpt en je handen beweegt.
  2. Je gemakkelijker armbewegingen maakt waardoor je handen en het bovenlichaam meer bewegen.
  3. Je gemakkelijker in je loopritme komt en blijft.

Maar wandelen met wandelstokjes heeft nog meer voordelen. Doordat je iets in je handen hebt loop je stabiele en recht(er)op. 

Lees hier ook de ervaringen van andere wandelaars.

Hoe krijg je korting?

Bezoek wandelgemak.nl voor meer informatie en om te bestellen. Geef bij het bestellen, als je op winkelwagen hebt geklikt, linksonder in het veld onder kortingsboncode, de code die je kunt vinden via je Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app. Hiermee ontvangt je 15% korting.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier