Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Medailles

Speciaal voor de Kleuter4daagse ontwierpen we twee verschillende medailles, geheel in de stijl van de beleefwereld van de kinderen

Meiden 1600X900
Kwbn Medailles K4D 640X420

Twee medailles

De meeste kinderen zullen twee keer (in groep 1 en 2) deelnemen aan de Kleuter4daagse. Daarom ontwikkelden we twee verschillende medailles speciaal voor de Kleuter4daagse. Op de ene staat een bij, op de andere medaille staat een lieveheersbeestje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen het ene jaar de ene medaille te bestellen en het andere jaar de andere. Of voor kinderen van groep 1 het bijtje en voor kinderen van groep 2 het lieveheersbeestje (of andersom). Dat staat je vrij. Je hebt in ieder geval de mogelijkheid om de kinderen die twee jaar deelnemen ieder jaar een andere medaille te laten verdienen.

Bestelproces

  • Bij inschrijving geef je aan hoeveel exemplaren van welke medaille je wilt ontvangen. De medailles kosten €1,90 per stuk incl. BTW. De minimale bestelwaarde is 15 medailles.
  • De medailles zijn leverbaar vanaf eind mei, eerder leveren is niet mogelijk.
  • Vanaf juni bedraagt de levertijd van de medailles 1 week. Houd daar rekening mee bij jouw bestelling. 
  • Je kunt zelf aangeven of je de bestelling met iDeal wilt afrekenen of liever op rekening betaalt. Kies je voor iDeal, houd dan de bankpas en evt. scanner/reader/app paraat.
  • Na de bestelling ontvang je een bevestiging per mail waarin je het aantal bestelde medailles terugvindt.