Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Word lid van KWbN!

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) biedt voor iedere wandelaar voordelen op maat met drie verschillende lidmaatschapsvormen. Kies het lidmaatschap dat bij je past.

Header | /lid-worden2

Word lid van KWbN en profiteer optimaal

KWbN is dé wandelorganisatie voor wandelaanbieders en wandelaars. Of je nu wandelt om je gezondheid te verbeteren, je hoofd leeg te maken, sportieve prestaties te leveren of gewoon om te genieten van de natuur... Bij KWbN zit je goed! Wil je optimaal genieten van wandelen? Word dan lid. We hebben verschillende lidmaatschappen, zodat je kunt kiezen voor de vorm die bij je past.

Ik word lid

Per 2023 krijgt het lidmaatschap een andere vorm. Benieuwd wat deze inhoudt? Klik op onderstaande button en lees er alles over.

Lidmaatschappen vanaf 2023

Al lid van een wandelvereniging?

Ben je lid van een bij KWbN aangesloten wandelvereniging, dan ben je automatisch lid van KWbN. Je kunt dan kiezen tussen het compleet-pakket of alleen het basislidmaatschap. Met het compleet-pakket kun je gebruik maken van alle voordelen van het basislidmaatschap, ontvang je vier keer per jaar het magazine en ontvang je bovendien jaarlijks de Wandel.nl Jaargids.

Kies uit de volgende mogelijkheden

KWbN biedt de keuze uit 3 verschillende lidmaatschapsvormen, zodat je kunt kiezen voor de optie die het beste bij je past.

Wandelvoordeelpas

Optie 1: Basislidmaatschap

2023: € 20,-

  • Aantrekkelijke kortingen met de Wandelvoordeelpas, zoals korting op KWbN-tochten en €5 korting op de inschrijving van de Vierdaagse Nijmegen. (Lees hier meer over alle kortingen)
Afbeelding Magazine (2)

Optie 2: Magazine Wandel.nl

2023: €27,50 per jaar

  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl

Let op: bij deze optie ontvang je geen Wandelvoordeelpas. Je kunt dus niet gebruikmaken van de kortingen.

Afbeelding Lid Worden (1)

Optie 3: Compleet

2023: € 35,-

  • Aantrekkelijke kortingen met de Wandelvoordeelpas, zoals korting op KWbN-tochten en €5 korting op de inschrijving van de Vierdaagse Nijmegen. (Lees hier meer over alle kortingen)
  • Vier keer per jaar Magazine Wandel.nl
  • Vanaf 2023 twee keer per jaar een actueel overzicht van alle wandeltochten

Lid worden van KWbN? Klik op onderstaande button en wees welkom bij dé wandelorganisatie voor wandelaanbieders en wandelaars!

Ik word lid