Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Feest met Fiero!

Op maandag 8 mei 2023 lanceren wij op een feestelijke manier de nieuwe digitale Avond4daagse mascotte FIERO! Je hebt natuurlijk al kennis met hem gemaakt, maar vanaf deze dag gaat Fiero de wijde wereld in om zoveel mogelijk kinderen nog enthousiaster te maken voor ons Avond4daagse feest! Zoals beloofd vind je in de toolkit handige communicatiemiddelen om Fiero ook via jullie eigen communicatiekanalen te introduceren.

Naamloos 2

Challenges

We laten de kinderen kennismaken met Fiero met twee leuke challenges. Door mee te doen aan een kleurwedstrijd maken zij kans op Avond4daagse rugzakken voor de hele klas. En delen ze hun foto met Fiero, dan kunnen ze kaartjes voor Dierenpark Amersfoort winnen, ook voor hun hele klas. Want winnen is vooral leuk als je het samen doet!

Toolkit

In de toolkit vind je twee digitale flyers met uitleg voor Fiero’s kleurwedstrijd en fotochallenge, bedoeld om te verspreiden via e-mail en Whatsapp. Daarnaast vind je een driedelige social media post, met een beschrijving. Ook is een afbeelding voor in mails toegevoegd.

Download en deel de verschillende uitingen. Zo brengen we samen met Fiero jouw lokale Avond4daagse tot leven. Succes en veel plezier de aankomende weken!

Direct naar de toolkit