Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Fiero viert mee!

Dit jaar maakte je kennis met Fiero, onze digitale mascotte. Veel kinderen en organisatoren verwelkomden Fiero met open armen. We zien de mascotte dan ook meer dan regelmatig opduiken op social media. Geef jij Fiero ook een (digitaal) podium? Op deze vind je veel materialen en lees je hoe je Fiero een rol kunt laten spelen in jouw communicatie. En je kunt jouw deelnemers ook nog wijzen op twee gave wedstrijden met grote prijzen voor de hele klas!

Header | Feest Met Fiero

Kleurwedstijd

Met de Fiero Kleurwedstrijd nodigen we kinderen uit de kleurplaat zo mooi mogelijk te versieren. Als ze hun kunstwerk inzenden, kunnen ze gave rugzakken winnen voor hun hele klas. In de toolkit vind je materialen om deze toffe challenge ook via jouw kanalen te delen. Klik hier voor meer informatie over de kleurwedstrijd. Fiero’s kleurwedstrijd loopt t/m 1 juli 2023.

Kleurplaat Websiteafbeelding
Fotowedstrijd Visual

Fotochallenge

Via het filter op Instagram of TikTok verschijnt Fiero in je foto-app. Zo kunnen deelnemers de leukste foto’s maken. Zenden zij hun favoriete foto met Fiero in, dan maken ze kans op kaartjes voor de dierentuin voor de hele klas! Want samen winnen is nog veel leuker. Deel jij deze actie ook via jouw kanalen? In de toolkit vind je hier materialen voor. Meer over de fotochallenge lees je hier. Ook Fiero’s fotochallenge loopt t/m 1 juli 2023.