Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Platform individuele Leden

Ben jij individueel lid van KWbN? Je bent niet de enige! Ruim 25.000 leden lopen niet in verenigingsverband. Zij zijn verenigd binnen het Platform Individuele Leden. Een Kerngroep van 20 vrijwilligers behartigt hun belangen bij KWbN. Ben je wél lid van een wandelvereniging, dan ben je via je vereniging vertegenwoordigd.

Header | Platform individuele leden

Individuele wandelaar

Wandelen is bewegen, genieten, ontspannen en het is gezond. Steeds meer mensen ontdekken het. En je kunt wandelen wanneer je wilt. Veel wandelaars zijn geen lid van een wandelorganisatie. Ze nemen af en toe deel aan een georganiseerde tocht, maar kiezen meestal zelf wanneer en welke route ze wandelen. Dit zijn de individuele wandelaars. 

Het Platform Individuele Leden

Het Platform Individuele Leden is een onafhankelijke klankbordgroep voor het bestuur en de organisatie van KWbN. De Kerngroep van maximaal 20 vrijwilligers komt eens per kwartaal bijeen. Zij adviseert KWbN over onderwerpen die de individuele wandelaar aangaan. Bijvoorbeeld over het platform Wandel.nl en producten en diensten voor wandelaars.

De Kerngroep kiest uit zijn midden 9 Ledenraadsleden. Die vertegenwoordigen de individuele wandelaars binnen de Ledenraad, het hoogste bestuursorgaan van KWbN. 

Vergaderingen Kerngroep

De Kerngroep PIL vergadert in 2021 op:
24 februari, 08 mei, 9 oktober en 13 november.

Waarvoor kun je bij het Platform terecht?

Heb je als individueel lid vragen, adviezen en opmerkingen over het beleid, het bestuur of de organisatie van KWbN? Dan ben je bij het Platform aan het juiste adres. Je bereikt ons via info@kwbn.nl.

Voor praktische informatie over bijvoorbeeld evenementen, routes, reizen, gezondheid en wandeluitrusting verwijzen we je graag naar wandel.nl, hét inspiratieplatform voor wandelaars.