Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Medailles

Speciaal voor de Peuter4daagse ontwierpen we twee verschillende medailles, geheel in de stijl van de beleefwereld van de kinderen

Meiden met duim omhoog
Medailles Kleuter4daagse

Twee medailles

Kinderen kunnen op 2- en op 3-jarige leeftijd deelnemen aan de Peuter4daagse. Daarom ontwikkelden we twee verschillende medailles. Op de ene staat een wandelende egel, op de andere medaille prijkt een vrolijk hertje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen het ene jaar de ene medaille te bestellen en het andere jaar de andere. Of voor kinderen van 2 jaar het egeltje en voor kinderen van 3 jaar het hertje (of andersom). Dat staat je vrij. Je hebt in ieder geval de mogelijkheid om de kinderen die twee jaar deelnemen ieder jaar een andere medaille te laten verdienen.

Bestelproces

  • Bij inschrijving geef je aan hoeveel exemplaren van welke medaille je wilt ontvangen. De kosten per medaille zijn €1,90 per stuk incl. BTW. De minimale bestelwaarde is 15 medailles.
  • De levertijd van de medailles bedraagt 1 week. Houd daar rekening mee bij jouw bestelling. 
  • Je kunt zelf aangeven of je de bestelling met iDeal wilt afrekenen of liever op rekening betaalt. Kies je voor iDeal, houd dan de bankpas en evt. scanner/reader/app paraat.
  • Na de bestelling ontvang je een bevestiging per mail waarin je het aantal bestelde medailles terugvindt.

Tip! Sommige gemeenten bieden financiële ondersteuning voor initiatieven als de Peuter4daagse. Informeer ernaar bij de JOGG-regisseur van jouw gemeente of, als die er niet is, bij een andere contactpersoon.

Direct inschrijven voor de Peuter4daagse