Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Peuter4daagse

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom nodigen wij alle peuters van Nederland uit voor de Peuter4daagse. In mei en juni wandelen zij vier dagen een kwartier rondom hun kinderdagopvang-locatie. Én verdienen zij zo een mooie medaille! Doet jouw kinderdagopvang mee?

Logo Peuter4daagse
Peuters wandelen door de Limburgse velden tijdens de Peuter4daagse 2021

Meer informatie

Ben je werkzaam op een kinderopvang of peuterspeelzaal en wil je meer weten over de Peuter4daagse? Klik dan hieronder voor meer informatie, om aan te melden en voor promotiemateriaal uit de bijbehorende toolkit.

Ben je JOGG-regisseur? Dan vind je achtergrondinformatie en tips op maat op de wiki-pagina van JOGG.

Ben je als ouder/verzorger enthousiast over de Peuter4daagse? Deze wordt georganiseerd door kinderopvang/peuterspeelzalen. Informeer bij de kinderopvang/peuterspeelzaal van jouw kind(eren) of zij deelnemen. Zo niet, wijs ze dan op deze website.

De uitdaging

De Peuter4daagse vindt al vele jaren succesvol plaats in Limburg, naar een idee van Peuteropvang Heerlen en ondersteund door JOGG. Het evenement draagt er aan bij om kinderen op jonge leeftijd in beweging te brengen en te leren hoe makkelijk wandelen in hun dagelijkse ritme en leefstijl past. JOGG en KWbN omarmen de uitdaging om meer kinderen in Nederland in beweging te krijgen en daarmee kinderen en ouders te laten inzien hoeveel plezier het bewegen brengt. Daarom bieden we vanaf 2022 de Peuter4daagse landelijk aan en kan ook jouw locatie eenvoudig meedoen.