Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

€5 korting op Vierdaagse van Nijmegen en Apeldoorn

Bij veel wandelaars staan ze op hun bucketlist: de 4Daagse Nijmegen en de Vierdaagse van Apeldoorn. Ga jij één van deze tochten (of allebei) dit jaar lopen? Als KWbN-lid krijg je €5 korting!

Of
Of

Of het nu je eerste keer is, of je bent een doorgewinterde Vierdaagseloper … De Vierdaagsen in Nijmegen en Apeldoorn blijven uniek in hun soort. Beleef het spektakel in Nijmegen, maak deel uit van het 46.000-koppige wandellegioen. Of ga voor de rust en geniet van de wonderschone natuur in Apeldoorn. Welk van de twee evenementen je ook loopt, als KWbN-lid krijg je korting op het inschrijfgeld.

Afbeelding 1 | €5 Korting Op Vierdaagse Nijmegen En Apeldoorn

4Daagse Nijmegen

De 106de 4Daagse staat gepland voor 16 t/m 19 juli 2024. Het is het grootste meerdaagse wandelevenement van de wereld. Vier dagen lang lopen deelnemers uit binnen- en buitenland 30, 40 of 50 kilometer door het mooie gebied in en om Nijmegen. In iedere doortochtplaats is het een groot feest. Als KWbN-lid ben je niet alleen verzekerd van €5,- korting, maar krijg je ook gratis toegang tot de KWbN Rustpost.

Meer informatie over de KWbN Rustpost

4Daagse van Apeldoorn

De 69e editie van de 4Daagse van Apeldoorn staat gepland voor 9 t/m 12 juli 2024. De Groenste Vierdaagse van Nederland staat bekend om haar prachtige en rustige routes door geweldige natuurgebieden. Je kunt vier dagen deelnemen, maar ook één, twee of drie dagen wandelen behoort tot de mogelijkheden. Als KWbN-lid ben je verzekerd van €5,- korting.

Wandelaars op Vierdaagse van Apeldoorn

Hoe krijg je korting?

Schrijf je vooraf in en vermeld bij je gegevens je lidmaatschapsnummer. Voorinschrijven is met name bij de 4Daagse Nijmegen van belang omdat het niet mogelijk is op de dag van de start nog in te schrijven. Als lid van KWbN ben je niet verzekerd van een deelnamebewijs. Dus houd de website www.4daagse.nl in de gaten, zodat je tijdig inschrijft.

Ook voor de Vierdaagse Apeldoorn kun je vooraf inschrijven. Het is ook mogelijk op de dag van het evenement nog aan te melden. Neem in dat geval je Wandelvoordeelpas mee om korting te krijgen.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op de onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier