Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Leden

Als KWbN-lid loop je het hele jaar voordeel op. Op vertoon van je Wandelvoordeelpas krijg je bij diverse partners kortingen. Ook verrassen we je gedurende het jaar met verschillende acties en aanbiedingen. Want wij zijn blij met jou als lid!

Header | /lid-worden2

Met de Wandelvoordeelpas kun je gebruik maken van tijdelijke aanbiedingen en van kortingen die heel 2022 geldig zijn. Een overzicht van alle voordelen vind je op deze pagina en op www.kwbn.nl/wandelvoordeelpas. Voor sommige acties is een specifieke code nodig. Deze vind je hieronder. Als je doorklikt, lees je meer over de actie en hoe je van de aanbieding gebruik maakt.

 

Blijf op de hoogte

Gedurende het jaar zijn er ook kortlopende acties. Daarover informeren we je via deze pagina en www.wandel.nl/wandelvoordeelpas of per e-mail.

Tot 25% korting op je vakantie bij RCN Vakantieparken

Een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van Nederland, Duitsland en de mooiste regio's van Frankrijk? Dan ben je bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres! Met je Wandelvoordeelpas ontvang je in 2022 tot 25 procent korting op je verblijf als je bij je boeking de code RCNKWBN2022 gebruikt. De actievoorwaarden vind je hier: www.rcn.nl/nl/kwbn

Meer info over dit ledenvoordeel

Korting wandelvakantie OAD in Zuid-Jutland (Denemarken)

De Deense regio Sønderjylland (Zuid-Jutland) heeft samen met OAD een unieke wandelvakantie samengesteld. Gedurende 8 dagen wandel je over de twee kwaliteitswandelroutes en ontdek je zowel de Noordzee, met UNESCO werelderfgoed de Waddenzee- als ook de Oostzeekust met zijn vele gezellige dorpjes en kastelen. Deze unieke wandelvakantie is met speciale KWbN-ledenkorting te boeken bij OAD. Gebruik bij boeking de code: OAD25KWBN. 

 

Meer info over de reis

Tot 25% korting in de Wandel.nl shop

In de shop van Wandel.nl kun je je wandelhart ophalen met accessoires, boeken, wandelgidsen, medailles. En voor jou met kortingen tot 25%. Vul bij de bestelling via www.wandel.nl/shop je lidmaatschapsnummer in en de korting wordt automatisch verrekend.

 

15% korting op het assortiment van Life-Line

Speciaal voor leden van KWbN biedt Life-Line een korting aan van 15% op het gehele assortiment. Je kunt deze code het hele jaar door gebruiken zonder een minimale bestelwaarde. Gebruik bij jouw bestellen de speciale kortingscode: kwbn-LL.

Meer info over dit ledenvoordeel

3 euro korting op de schoenveters van Feterz

Deze schoenveters zijn speciaal ontwikkeld voor outdoorschoenen. Ze zijn slijt- en scheurvast, waterafstotend en voorzien van een extra stevige kern en kleurvast omhulsel. Feterz hebben een metalen nestel aan het uiteinde om rafelen te voorkomen. Zo kan je ze altijd weer eenvoudig door de gaatjes rijgen. Bovendien is er in het omhulsel een draadje geregen zodat ze minder snel los gaan. Je bestelt de Feterz nu met een vaste korting van 3 euro. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: kortingkwbn

Lees hier meer over de Feterz

Minimaal €1 korting op KWbN-wandeltochten

Ga naar de Wandelagenda en zoek jouw evenement uit. Laat bij de inschrijving je Wandelvoordeelpas zien. Schrijf je (vooraf) online in? Vul dan je lidmaatschapsnummer in.

 

€5 korting op de Vierdaagse Nijmegen en de Vierdaagse Apeldoorn

Deelnemen aan de Vierdaagse Nijmegen of de Vierdaagse Apeldoorn is een onvergetelijke gebeurtenis. En leden met de Wandelvoordeelpas krijgen ook nog eens €5 korting op de deelnamekosten. Vul bij de inschrijving voor de Vierdaagse Nijmegen of de Vierdaagse Apeldoorn je lidmaatschapsnummer in. Bij de Vierdaagse Apeldoorn kun je vaak ook nog op de dag zelf inschrijven. Toon in dat geval je Wandelvoordeelpas bij de inschrijfbalie.

 

Gratis toegang tot de KWbN Rustpost bij de Vierdaagse Nijmegen

Neem je als KWbN-lid deel aan de Vierdaagse Nijmegen? Dan ontvangen we je graag vier dagen op de KWbN Rustpost langs de route. Elk lid heeft op vertoon van hun Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app gratis toegang tot de KWbN rustpost tijdens de 4Daagse Nijmegen. 

 

10 euro korting op de Shoefresh schoenverfrisser en 90 dagen proberen

Nooit meer last van stinkende wandelschoenen met de Shoefresh Schoenverfrisser. Met de Wandelvoordeelpas 2022 ontvang je 10 euro korting op de Shoefresh schoenverfrisser. Bestel de Shoefresh via deze link: https://www.shoefresh.eu/nl/wandel2022.html

 

15% korting op wandelstokjes

Voorkom dikke vingers tijdens het wandelen door wandelstokjes te gebruiken. Bestel ze nu en krijg met je Wandelvoordeelpas 15% korting. Vul bij je bestelling van de wandelstokjes in de winkelmand in het veld van de couponcode de kortingscode KWBN2022 in.

Let op: deze code is alleen geldig voor de gewone wandelstokjes, niet voor de gegraveerde stokjes. 

€15 korting op een tweedaagse oriëntatietraining van Frans Welkamp

Wil je meer weten over navigeren en kaartlezen? Meld je aan voor de twee- of eendaagse oriëntatietraining van Frans Welkamp. Meld je aan via frans.welkamp@kpnmail.nl onder vermelding van je naam, lidmaatschapsnummer, adres en e-mail. Je ontvangt op de tweedaagse training dan €15 korting.

Korting op de opleidingen tot Wandeltrainer van KWbN

Wil je meer doen met jouw liefde voor wandelen? Anderen helpen ook te genieten van deze gezonde vrijetijdsbesteding? Neem dan deel aan de KWbN-opleiding tot Begeleider Wandelsport (niveau 1) of aan één van de andere opleidingen. Met de Wandelvoordeelpas krijg je op de opleidingen van KWbN korting. Meld op het inschrijfformulier dat je lid bent van KWbN. Ben je lid van een lidorganisatie? Dan krijg je nog €10 extra korting. Vermeld in dat geval de naam van de vereniging op het inschrijfformulier.

15% korting op No Sweat cederhouten inlegzolen

De No Sweatcederhouten inlegzolen helpen geurproblemen en andere voetklachten voorkomen. Vul bij je bestelling via www.nosweat.nl de code: KWBN22 in en je ontvangt 15% korting.

Korting op de deelname aan wandelevenementen in Vlaanderen

Als KWbN-lid krijg je korting op de deelname aan alle wandelevenementen die zijn aangesloten bij Wandelsport Vlaanderen vzw.

Maak een fotoboek voor € 15,99 bij Fotofabriek

Leg jouw mooiste wandelingen vast in een A4 hardcover fotoboek van Fotofabriek met kortingscode: WANDELFOTOBOEK2021. Je ontvangt €13 euro korting.

€30 korting op een fotografie workshop van professioneel fotograaf Linda Verweij

Krijg 30 korting op een fotografie workshop van professioneel fotograaf Linda Verweij. Gebruik bij je aanmelding de kortingscode: lerenfotograferenmetlindaverweij.

15% korting op gehele assortiment webshop Profeit

Profeit heeft in haar assortiment tal van producten die je van dienst zijn bij wandeltochten. Leden van KWbN krijgen met de speciale kortingscode 'Wandelprofeit2021' op alle producten een vaste korting van 15%.